Hanspunt, digitale producten

In een wereld in beweging is alles mogelijk. Als digital agency helpt hanspunt ondernemingen een competitief voordeel te ontwikkelen in die wereld. Met creativiteit en strategieën, gedreven door online marketing en technologie. Zelfs als alles stil lijkt te staan, blijven wij in beweging.

Ontdek ons DNA

Ontwerp en realisatie gebruiksvriendelijke CMS websites.

Versterk klantrelaties met marketing automation.

Goede webapplicaties besparen tijd en geld.

Ben jij een starter? Krijg een gratis webhostingpakket ter waarden van 100 euro.

Online marketing

Van lead nurturing over SEO, SEA en social media tot remarketing en marketing automation: we stellen de marketingmix samen die het beste past bij de bedrijfsdoelstellingen. Zo maken we van je online marketing een profit center.

We tekenen samen de juiste strategie uit. Altijd gebaseerd op inzichten en cijfers. We helpen ondernemingen kansen die ontstaan door digitalisering en veranderende markten strategisch aan te grijpen.

Reken op meerdere experts die ons digitaal bureau in huis heeft. Voor alle noden, van merkstrategie en marketing automation over creatieve campagnes, sterke content en social media tot innovatieve technologieën die het verschil maken.

Bekijk onze producten

Creative

Je communicatie bepaalt je merkidentiteit. Als full-service digital agency helpen we je merk mee creatief vormgeven en lanceren via gerichte campagnes. Via tekst, beeld of video en verspreid via de juiste kanalen.

Neem contact met ons op

I'm hanspunt — wij bieden volgende producten aan