Facebook Wi-Fi voor mijn bedrijf?

Wanneer klanten inchecken via Facebook om gebruik te maken van jouw Wi-Fi, verschijnt deze check-in ook in het tijdlijn overzicht van hun vrienden.

Contacteer ons

Gratis wifi aanbieden aan uw klanten?

Studies tonen aan dat klanten hun ‘wachtbeleving’ belangrijker vinden dan de werkelijke wachttijd. Door wifi in uw bedrijf aan te bieden, zorgt u ervoor dat hun verblijf er aangenamer wordt.

Al uw klanten hebben vandaag een toestel met een internetverbinding op zak. Naast smartphones, tablets en laptops worden ook ‘wearables’ zoals horloges, fitnesstrackers en slimme kleding almaar populairder. Door de opkomst van het ‘Internet of Things’ verwacht men binnen drie jaar (naargelang van de bron) tussen 25 en 200 miljard geconnecteerde apparaten.

Moeten uw klanten wachten omdat het druk is in uw winkel, omdat ze te vroeg zijn voor hun afspraak of omdat hun auto een onderhoudsbeurt krijgt? Een televisie of enkele tijdschriften kunnen dan helpen om de tijd te doden, maar ook wifi kan de wachtbeleving aangenamer maken. Of komen uw klanten gewoon een kopje koffie drinken in uw brasserie? Ook zij of hun kinderen hebben dan graag internet. En hoewel data-abonnementen alom verspreid zijn, is het beschikbare 4G-volume – zeker bij jongeren – snel opgebruikt. Gratis wifi is dus zeker welkom.

Internet in uw bedrijf is niet alleen interessant om bestaande klanten tevreden te houden. Met een raamsticker die vermeldt dat u gratis wifi aanbiedt, lokt u wellicht ook nieuwe mensen naar binnen. Wanneer u hen laat aanmelden via facebook voordat ze internettoegang krijgen, kunt u bovendien nuttige gegevens verzamelen. Die kunt u daarna gebruiken voor gerichte campagnes.

Vergroot uw naamsbekendheid


Bezoekers Liken uw organisatie op Facebook en maken zo gratis reclame voor u binnen hun vrienden/kennissenkring.

Contacteer ons

Veilig Netwerk


Na het aansluiten ontstaat er een volledig veilig gastnetwerk wat afgescheiden is van uw eigen Wifi netwerk.

Contacteer ons

7/7 Ondersteuning


Alle kosten voor het implementeren en draaiend houden van het systeem in lijn met de SLA zijn volledig inbegrepen in de service van hanspunt

Contacteer ons

WIFI VOOR UW KLANTEN IN ALLE VEILIGHEID.

Wat als u al uw klanten een sleutel zou geven van uw voordeur? Zou u nog rustig slapen? Met het wachtwoord van uw wifi is dat net hetzelfde. Iedereen kan binnen. Tenzij u kiest voor een aparte toegang voor uw bezoekers. Strikt gescheiden van uw eigen, zakelijk netwerk. Dat is één van de grote voordelen van professionele wifi. Bovendien is gratis wifi voor uw bezoekers goeie reclame voor uw zaak. Ook letterlijk.

Wi-Fi installatie 

299

Inclusief aankoop materiaal, instellen en onderhoud op afstand voor 1 jaar inbegrepen.

MINIMUMContacteer ons