Waarom uw domeinnaam kopen bij hanspunt?

Online succes begint bij het kopen van een domeinnaam. Het is daarom cruciaal dat u meteen de juiste domeinnaam kiest. Wij bieden tientallen domeinextensies (topleveldomeinen) voor maximale variatie en flexibiliteit. Bekijk of uw gewenste domeinnaam nog beschikbaar is, of kies voor een geschikt alternatief.

Of u nu kiest voor een klassieke of een innovatieve domeinnaam; onze domeinen zijn altijd voordelig geprijsd. Waarom zou u er dan maar één kopen? Registreer meerdere domeinextensies om extra voordeel te behalen. Internationale bedrijven kunnen hun voordeel doen voor hun merknaam en SEO door lokale domeinen in hun belangrijkste markten te registreren, terwijl start-ups coole nieuwe domeinnamen kunnen vinden om hun merkidentiteit te definiëren. Populaire zoekwoorden die beschrijven wat u doet zijn een andere manier om uw online bereik te vergroten.

Cloudflare


Cloudflare versnelt aanzienlijk het laden van je website, zorgt voor een (beveiligde) HTTPS-verbinding zonder dat je een SSL-certificaat hoeft aan te schaffen en houdt hackers en spammers weg bij je website.

Meer info

Wij beheren jouw DNS


Dag en nacht staan we klaar om je verder te helpen om jouw domeinnaam te beheren in overleg. Zo updaten wij meteen naar de nieuwste gangbare technieken.

Learn More

Gratis Lightcharge-CDN


Wij bieden onze CDN gratis aan bij aankoop van een domein via ons. CDN maakt het mogelijk om een website of webapplicatie wereldwijd aan te bieden en te ontwikkelen.

Learn More

Zo veel subdomeinen als u wilt

Subdomeinen zoals blog.domein.be en shop.bedrijfsnaam.be kunnen een intuïtieve structuur bieden aan uw website. Bij one.com zit er geen limiet aan het aantal subdomeinen.

Uw domeinnaam biedt eindeloze online mogelijkheden.

Activeer uw domeinnaam direct

Het bouwen van een gloednieuwe website kost tijd, maar van uw domeinnaam kunt u in de tussentijd gewoon gebruikmaken. Zo kunt u eenvoudig uw bezoekers door sturen naar een social media profiel, een andere website of zelfs uw cv. Zodra u er klaar voor bent om meer domeinfuncties te verkennen, dan zijn e-mailaccounts en tools voor het bouwen van websites met één klik geactiveerd.